Nieuwe leerling

Uw kind wordt vier jaar, tijd voor de basisschool! Een belangrijke stap voor u en uw kind.

Als ouder of verzorger hoopt u dat uw kind het fijn heeft op school en zich goed kan ontwikkelen in een veilige, prettige en uitdagende omgeving. Met veel vriendjes en vriendinnetjes en een leuke juf of meester die uw kind begrijpt.

Op de basisschool leert uw kind meer dan lezen, schrijven en rekenen. Zo speelt ook de sociaal-emotionele ontwikkeling een grote rol. Samen spelen, samen delen en eigen keuzes maken horen hierbij. Uw kind vormt een deel van zijn of haar persoonlijkheid.

Wanneer uw kind extra hulp nodig heeft of juist meer uitdaging, wilt u dat uw kind dat ook krijgt. U wilt dat uw kind zijn of haar talenten maximaal kan ontwikkelen. Dat uw kind groeit in kennis en vaardigheden, maar ook in creativiteit en zelfstandigheid. Kortom: dat uw kind gaat bloeien!

Welkom

Op onze school doen we al het mogelijke om aan bovenstaande tegemoet te komen. Wij verzorgen eigentijds, kwalitatief hoogwaardig onderwijs, waar de mogelijkheden en interesses van het kind centraal staan. Wij vinden dat kinderen zich optimaal moeten kunnen ontwikkelen in een prettige leeromgeving. Hier zijn wij dan ook dagelijks mee bezig. Nieuwsgierig naar onze toekomstplannen? Klik hier.

Een eerste kennismaking met onze school?

Via onderstaand formulier kunt u een rondleiding en kennismakingsgesprek op onze school aanvragen. Nadat wij uw gegevens hebben ontvangen, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om samen een passend moment hiervoor in te plannen.

* Verplicht

 

Uw kind(eren) aanmelden op deze school?

Wij adviseren u voor het aanmelden van uw kind even contact met ons op te nemen over de meest passende aanmeldprocedure en indien gewenst het maken van een afspraak voor een korte kennismaking.

Kiest u voor onze school, dan volgt een aanmeldprocedure en vragen wij u een aantal digitale formulieren in te vullen. Het gaat om twee formulieren; een formulier met algemene gegevens van het kind en uzelf én een formulier met informatie over de ontwikkeling van uw kind. (Pas als wij beide formulieren hebben ontvangen, kunnen wij de aanmeldprocedure in werking zetten.)

Let op: uw kind is pas officieel ingeschreven na schriftelijke bevestiging.

 

Aanmeldformulier nieuwe leerling
Aanmeldformulier ontwikkeling